Modasima Tekstil’de Kariyer

Modasima Tekstil’de kariyer fırsatları burada. Modasima kariyer basamaklarını çıkarken insan odaklılık, şeffaflık, topluma ve çevreye duyarlılık gibi değerler yapı taşlarıdır. Aynı hedefe, aynı yolda, birlikte yürümenin bizi başarıya ulaştıracağına inanıyor, takım çalışması ve ekip ruhunun bir işi yapmak ve sonuçlandırmak için varılan ortak isteğin gücünü önemsiyoruz.

Modasima Tekstil’de iç giyim modasında büyük çalışan gücümüzle birlikte düşünüyor, birlikte üretiyoruz. Şirket etkinliklerinin, çalışanlarımız arasındaki bağı güçlendirdiğine, ortak bir amaç için birlikte eğlenerek aktivitelere katılmanın ekip ruhunu güçlendirdiğine, bunun da başarıyı getirdiğine inanıyoruz.

Modasima Tekstil’de sunduğumuz sosyal imkânlar:

• Tüm personelimize öğle yemeği,

• Yol desteği (servis imkânı),

• İş yeri hekimi,

• Kahvaltı, piknik, yemek gibi etkinlikleri

Modasima Tekstil hayallerinize, hedeflerinize ulaşmak ve profesyonel hayata atacağınız önemli adımınızda size her konuda yardımcı olmaya hazır. Hedeflerimizi birlikte hayata geçireceğimiz iş arkadaşlarımızda her şeyden önce “deneyim” arıyoruz ve deneyimi şöyle tanımlıyoruz;

• Sonuc Odaklılık

• Müşteri Odaklılık